خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی

سرلشکر باقری: برگزاری رزمایش‌ مشترک در مرزهای ایران و عراق باعث تأمین امنیت پایدار می‌شود

سرلشکر باقری: برگزاری رزمایش‌ مشترک در مرزهای ایران و عراق باعث تأمین امنیت پایدار می‌شود رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تأکید بر اینکه برگزاری رزمایش‌ مشترک در مرزهای ایران و عراق باعث تأمین امنیت پایدار در مرزها می‌شود، گفت: مرزهای مشترک ۲ کشور فرصتی برای افزایش همگرایی‌ و سود بردن هر دو ملت از ظرفیت‌های متقابل است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 03
کد خبر: ۲۱۶۵۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح در اولین سفر رسمی خود به کشور عراق در دیدار با ژنرال عبدالامیر یارالله رئیس ستاد کل نیروهای مسلح این کشور با اشاره به مشترکات فراوان و روابط حسنه‌ ۲ ملت ایران و عراق، گفت: ثبات و امنیت خوبی در عراق برقرار است و این کشور در مسیر رشد و توسعه در حال حرکت است.

 

وی دوران جنگ با داعش را برگ زرینی در تاریخ دو کشور عنوان کرد و افزود: شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس میراثی گران‌بها برای مردم ۲ کشور است.

 

رئیس ستادکل نیروهای مسلح با اشاره به اینکه گسترده‌ترین و موثرترین بخش‌ها مربوط به همکاری‌های آموزشی است، تصریح کرد: ۲ کشور دارای تجربیات خوب و ارزشمندی در جنگ با تروریسم دارند و می‌توانند با یک طراحی مناسب تجربیات خود را به اشتراک بگذارند.

 

سرلشکر باقری با تأکید بر اینکه برگزاری رزمایش‌ مشترک در مرزهای ۲ کشور باعث تأمین امنیت پایدار در مرزها می‌شود، گفت: مرزهای مشترک ۲ کشور فرصتی برای افزایش همگرایی‌ و سود بردن هر دو ملت از ظرفیت‌های متقابل است.

 

رئیس ستاد ارتش عراق نیز ضمن ابراز قدردانی از جمهوری اسلامی بابت همکاری صادقانه در مبارزه با داعش و یاد شهید سلیمانی، آمادگی کامل نیروهای مسلح عراق را برای توسعه مبادلات نظامی، دفاعی، آموزشی و رزمایش‌های مشترک و تبادل تجارب اعلام نمود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار